WERKZAAMHEDEN – ZAKELIJK

VAKSPECIALISTEN
VOOR ELKE KLUS

Ben je als aannemer op zoek naar een betrouwbare partner die kan helpen met beton storten op een moeilijk bereikbare plek? Dan zit je hier goed! Waar andere betonpompbedrijven afhaken, zien wij kansen. Zeker als het gaat om hoogbouw. Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

ONTDEK ONS AANBOD

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

SCHUIMBETON

SPUITBETON

BETONVLOEREN EN DRUKLAGEN

WANDEN

HOOGBOUW

BUISPALEN EN POEREN

FUNDERING

NADEN VULLEN KANAALPLAAT-VLOEREN

AFWERKEN

Liever persoonlijk advies?

FUNDERING

Liever persoonlijk advies?

OVER RVR BETONPOMPVERHUUR

LEF, FAMILIE &
VAKMANSCHAP

Dit zijn René en Hans, trotse eigenaren van RvR Betonpomp Verhuur. Een leuk weetje over hen? Hans heeft het talent om met een vleugje ADHD precies 20 dingen tegelijk te doen, zonder fouten te maken. Hij stelt een offerte op, belt met de betoncentrale en volgt tegelijkertijd het gesprek van een collega. René zit liever niet op kantoor en is graag onder de mensen, hij gaat geregeld zelf beton pompen en heeft voortdurend nieuwe ideeën om het werk leuker, makkelijker en efficiënter te maken voor zowel het personeel als de klant. Wil je meer weten over ons? We delen graag ons verhaal!

WIST JE DAT?

WIJ STORTEN OOK SCHUIMBETON!

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor uw schuimbeton klus. Schuimbeton is licht van gewicht, heeft een opvullend vermogen en heeft een hoge isolerende werking. Het kan een oplossing zijn als er een oude vloer vervangen dient te worden, als je last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis of wanneer er een vochtprobleem aanwezig is in de woning. 

RvR Betonpompverhuur Schuimbeton RvR Totaalvloer
RvR Betonpompverhuur Persoonlijk contact

TERUGBELVERZOEK

LIEVER PERSOONLIJK
ADVIES?

Neem contact op met Wim van den Oever.

Terugbelverzoek
NAAM
NAAM
Voornaam
Achternaam

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!