Werkzaamheden zakelijk

Naden kanaalplaatvloeren

Een van onze specialiteiten is het vullen van naden. We hebben het hier dan over de naden tussen kanaalplaatvloeren. Elke dag staan er één of meerdere nadenklussen op de planning. We vertellen je graag hoe we te werk gaan, want netjes naden vullen is onze specialiteit!

RvR Betonpomp verhuur Werkzaamheden Particulier Fundering

NETJES NADEN VULLEN

Met onze kleine betonpompen bieden we de meest efficiënte oplossing voor het vullen van naden tussen kanaalplaten. Door de handzame, smalle slangen wordt het beton nauwkeurig gedoseerd in de naden. Door de rustige puls van de betonpomp blijft er weinig restbeton achter op de vloer met als gevolg dat er veel minder geveegd hoeft te worden. Omdat er minder betonsluier op de vloer achterblijft is de hechting van de dekvloer ook beter.

Onze vaste stortploegen bestaande uit ervaren specialisten zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en staan bekend om een nette en strakke manier van werken. We stemmen graag met de betoncentrale het ideale betonmengsel af om de naden af te vullen, zodat je geen risico loopt dat het mengsel niet te verpompen is door onze dunne slangen. Je kunt natuurlijk ook je specifieke wensen met betrekking tot betonsterkte aan ons doorgeven, zodat wij voor jou het beton kunnen bestellen of dat wij het mengsel kunnen doornemen met de betoncentrale. 

Naden vullen
Naden vullen stortploeg
Naden vullen stortploeg

EFFICIËNT BOUWEN

BESPAAR TIJD EN GELD MET RVR BETONPOMP VERHUUR!

Terwijl onze betonpomp tussen de vloerlagen bezig is met het vullen van de naden, kan een ‘dure’ mobiele- of torenkraan doorgaan met het leggen van de kanaalplaatvloeren. Hierdoor behaal je aanzienlijke tijdwinst. Met een slanglengte van ruim 100 meter kunnen we een groot gebied bestrijken of zelfs op verschillende verdiepingen werken. Ons werk wordt aangenomen per m² vloeroppervlakte, wat van te voren duidelijkheid geeft op het kostenplaatje. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

ONTDEK DE VOORDELEN

LAAT OOK DE BETONLEVERING AAN RVR BETONPOMP VERHUUR OVER!

Z
Eén aanspreekpunt: met korte lijnen voor je betonstort van A tot Z!
Z
Snelle en voordelige levering: dankzij onze samenwerking met betoncentrales in heel Nederland.
Z
Beton op maat: wij weten precies welk betonmengsel het beste past bij jouw project.
Beton bestellen Mark
RvR Betonpompverhuur Persoonlijk contact

TERUGBELVERZOEK

LIEVER PERSOONLIJK
ADVIES?

Neem contact op met Wim van den Oever

Terugbelverzoek
NAAM
NAAM
Voornaam
Achternaam

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!