WERKZAAMHEDEN

VAKSPECIALISTEN
VOOR ELKE KLUS

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor uw klus. Voor elke klus hebben wij een passende betonpomp of -mixer, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen het verhuren van betonpompen. Wij zijn ook in te huren voor diverse soorten werkzaamheden, zoals het storten van muren, funderingen of vloeren. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen! Waar kunnen we u mee helpen?

ZAKELIJKE
WERKZAAMHEDEN

PARTICULIERE
WERKZAAMHEDEN

WERKZAAMHEDEN

van aannemer tot
doe-het-zelver

Of je nu druk bezig bent met een verbouwing of als aannemer een zakelijk project aanpakt, wij zijn er om je te ondersteunen. Met onze expertise en ervaring staan we klaar om elke uitdaging aan te gaan, van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Wat zijn jouw plannen?

DOE DE TEST!

WELKE BETONPOMP HEB IK NODIG?

Foto overzicht materieel

Ben je benieuwd welke betonpomp bij jouw project zou passen? Doe dan de test! Aan de hand van een paar vragen kunnen wij een passend advies geven. Met dit advies in het achterhoofd kun je ons mailen of bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

OVER RVR BETONPOMP VERHUUR

LEF, FAMILIE &
VAKMANSCHAP

Dit zijn René en Hans, trotse eigenaren van RvR Betonpomp Verhuur. Een leuk weetje over hen? Hans heeft het talent om met een vleugje ADHD precies 20 dingen tegelijk te doen, zonder fouten te maken. Hij stelt een offerte op, belt met de betoncentrale en volgt tegelijkertijd het gesprek van een collega. René zit liever niet op kantoor en is graag onder de mensen, hij gaat geregeld zelf beton pompen en heeft voortdurend nieuwe ideeën om het werk leuker, makkelijker en efficiënter te maken voor zowel het personeel als de klant. Wil je meer weten over ons? We delen graag ons verhaal!

WIST JE DAT?

WIJ STORTEN OOK SCHUIMBETON!

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor uw schuimbeton klus. Schuimbeton is licht van gewicht, heeft een opvullend vermogen en heeft een hoge isolerende werking. Het kan een oplossing zijn als er een oude vloer vervangen dient te worden, als je last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis of wanneer er een vochtprobleem aanwezig is in de woning. 

RvR Betonpompverhuur Schuimbeton RvR Totaalvloer

DUURZAME KEUZE

LEES MEER OVER DE
ACCUBETONPOMP

 

MATERIEEL

BEKIJK ONS COMPLETE
WAGENPARK

 

ACTUEEL

BEKIJK ONZE LAATSTE PROJECTEN

 

RvR Betonpompverhuur Persoonlijk contact

TERUGBELVERZOEK

LIEVER PERSOONLIJK
ADVIES?

Neem contact op met Wim van den Oever

Terugbelverzoek
NAAM
NAAM
Voornaam
Achternaam

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!