MATERIEEL

rupsbetonmast

Waarschijnlijk heb je deze nog niet eerder gezien: een uitklapbare betonmast op rupsbanden. Die kans is groot, want wij hebben deze unieke machine zelf ontworpen. Deze machine deinst niet terug voor een beetje vuil of onbegaanbare wegen.

RvR Betonpomp verhuur Materieel Rupsbetonmast Luchtfoto

NIET BANG OM VIES TE WORDEN

UNIEK IN NEDERLAND!

Een betonmast kan je zien als een soort verlengstuk van een betonpomp. Onze rupsbetonmast is uitgerust met rupsbanden, waardoor we deze moeiteloos door lastig begaanbare of modderige gebieden kunnen manoeuvreren. Door een betonslang aan een van de vier mastdelen te koppelen, is het eenvoudig om samen met een betonpomp op moeilijk bereikbare plekken te pompen.

Daarnaast vormt de hoogte geen probleem, want de rupsbetonmast heeft ook nog eens een indrukwekkend bereik van 25 meter! Vooral bij klussen op hoogte wordt onze rupsbetonmast vaak ingezet. Je kunt deze machine met of zonder machinist huren. Vraag meteen een offerte aan voor deze alleskunner!

VOORDELEN

RUPSBETONMAST

Z

Ideaal voor moeilijk begaanbare gebieden dankzij zijn rupsbanden;

Z
Uitstekend inzetbaar voor hoogbouw, gezien het bereik van 25 meter.

Verwar deze machine niet met een kleine of grote betonpomp. Het gaat namelijk specifiek om een mast waar de betonslangen van een kleine betonpomp aan gekoppeld kunnen worden. Terwijl een kleine betonpomp het zware werk verricht door het beton te verpompen, begeleidt de mast het beton moeiteloos omhoog.

SPECIFICATIES

RUPSBETONMAST

Bij het huren van de rupsbetonmast is het belangrijk rekening te houden met de volgende specificaties. Voor vragen hierover kun je het beste contact opnemen met een van onze experts.

Bediening: radiografisch;

Gewicht: 12,8 ton;

Betonleiding: 100 mm;

Hoogte: 25 meter;

Mastdelen: 4.

Persoonlijk advies nodig voor jouw klus?
Neem dan gerust contact met ons op!

RvR Betonpomp verhuur Materieel Rupsbetonmast Hoogbouw
RvR Betonpompverhuur Persoonlijk contact

TERUGBELVERZOEK

LIEVER PERSOONLIJK
ADVIES?

Neem contact op met Wim van den Oever

Terugbelverzoek
NAAM
NAAM
Voornaam
Achternaam

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!