RVR BETONPOMP VERHUUR

OVER ONS

Het verhaal achter RvR Betonpomp Verhuur

HISTORIE

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Wie kan dit beter vertellen dan de oprichter zelf? Dit is het verhaal van eigenaar van RvR Betonpomp Verhuur: René van Rijs. Waar een kleine betonpomp groot in kan zijn!

Twintig jaar geleden nam ik een gewaagde beslissing die de betonpompsector in Nederland flink heeft veranderd. Na jarenlang als torenkraanmachinist te hebben gewerkt en de bouwplaats vanaf boven in mijn cabine te hebben geobserveerd, kreeg ik een openbaring. Beton werd tot dan toe met een kruiwagen naar de juiste plek gelopen of gestort met een kubel vanuit de kraan, met grote hopen beton op één plek tot gevolg. Dat moet makkelijker kunnen, dacht ik. Vooral het precisiewerk, zoals het vullen van naden tussen kanaalplaatvloeren leek een zware uitdaging en het was vaak heel lastig om op plekken te komen waar zwaar werkmaterieel verboden is. Er moest toch een betere manier zijn..?

Met die gedachte ging ik op zoek en ontdekte dat er in het buitenland gebruik werd gemaakt van kleinere aanhangerbetonpompen. Het welkbekende lichtje ging branden en mijn handen begonnen te jeuken. Deze sprong wagen was makkelijker gezegd dan gedaan, maar na het afsluiten van leningen bij de bank en familie en met het huis als onderpand waagde ik het erop. De eerste kleine betonpomp werd geïmporteerd uit Duitsland en daarmee werd ik de eerste in Nederland die met een compacte (aanhanger)betonpomp aan de slag ging.

In het begin was het een behoorlijke uitdaging, want hoe werkt zo’n betonpomp eigenlijk? In Nederland was er weinig over bekend en mijn Duits of Engels was nou niet bepaald het je van het. Het werd een kwestie van vallen en opstaan, want hoe krijg je het beton bijvoorbeeld door die slangen? Dat bleek al snel niet vanzelf te gaan, een smeermiddel was nodig voor het soepel glijden. Tegenwoordig gebruiken we daar een smeerbed – een mix van cement en water – voor, maar in de begindagen heb ik echt van alles geprobeerd, zelfs behanglijm! Ook het pompen had zijn uitdagingen; af en toe liep de boel vast en wisten we echt niet hoe we het op konden lossen. Gelukkig leert men al doende en weten we nu dat het betonmengsel en de betonpomp aangepast moesten worden.

De eerste projecten deden we met een heel klein groepje, waaronder mijn broer Marco. Vaak hielp mijn vader ook mee, maar al snel was de kleine betonpomp een hit en stond mijn telefoon roodgloeiend. Ik ben me goed bewust van mijn kwaliteiten en plannen valt hier zeker niet onder. Mijn handen fungeerden regelmatig als notitieblokje en ik moest heel hard mijn best doen om niets te vergeten. Gelukkig kwam de zwager van mijn broer op mijn pad: Hans. Ik zag dat zijn geheugen en gevoel voor structuur een stuk beter waren en niet lang daarna kwam hij bij ons aan boord en nam hij de volledige planning over. Naast zijn talenten als planner bleek hij nog veel meer in zijn mars te hebben. Vandaag de dag is hij dan ook directeur en mede-eigenaar van RvR Betonpomp Verhuur B.V.

Eersteklusbetonpomp

20 JAAR VERDER

WAAR STAAN WE NU?

Nu zijn we twintig jaar verder en in die jaren hebben we niet stilgezeten. Inmiddels tellen we zo’n 70 collega’s, hebben we een wagenpark met 30 kleine betonpompen en zijn er ook andere formaten betonpompen, -mixers en schuimbetonwagens bijgekomen. Daarmee zijn we uitgegroeid tot de meest innovatieve betonpomp-onderneming van Nederland. Vanuit onze vijf vestigingen kunnen we onze klanten zo compleet mogelijk ontzorgen. Vandaag de dag hebben we een team van drie planners die dagelijks alles op alles zetten om te zorgen dat onze betonpompmachinisten weten waar ze heen moeten. Het is een drukke boel, maar we klaren de klus met onze hardwerkende collega’s. Onze betonpompmachinisten, kantoor- en terreinmedewerkers werken elke dag keihard om onze klanten door heel Nederland te voorzien van beton.

STRIJDKRACHT

OVER ONS TEAM

Het hart van RvR Betonpomp Verhuur klopt krachtig dankzij ons toegewijde team. Van hardwerkende betonpompmachinisten tot de ondersteunende krachten op kantoor en in de werkplaats, onze gezamenlijke inzet vormt de ruggengraat van ons bedrijf.

Het succes van RvR Betonpomp Verhuur is te danken aan de mooie groep mensen waarmee we dagelijks samenwerken. Van onze hardwerkende betonpompmachinisten, die als het ware onze vertegenwoordigers vormen op de bouw en op de weg, tot de toegewijde mensen op kantoor en in de werkplaats die alles in het werk stellen om ons bedrijf soepel te laten draaien. De werknemers van RvR Betonpomp Verhuur maken voor onze klanten hét verschil. Aantoonbare kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit staan bij ons centraal.

Er heerst een goede sfeer binnen het team, iets dat wij ook graag uitdragen naar onze klanten toe. We werken in een dynamische werkomgeving en er is onder de collega’s veel vrijheid en flexibiliteit. Wat ons bijzonder maakt, is dat we werken met korte lijnen en er geen sprake is van een hiërarchische bedrijfscultuur. We hebben elkaar namelijk even hard nodig! Je zult bijvoorbeeld zien dat René en Hans regelmatig helpen met het storten van beton als het druk is en dat ze graag onder de mensen zijn.

Een ander kenmerk van ons team is dat meer dan de helft van onze medewerkers één of meerdere familieleden heeft die ook binnen het bedrijf werkzaam zijn. Zo is het gehele gezin van René van Rijs ook dagelijks werkzaam bij RvR Betonpomp Verhuur. Wat ons verder kenmerkt, is het opmerkelijk lage verloop binnen onze organisatie. Veel van onze medewerkers zijn vanaf het begin bij het bedrijf betrokken en zijn nooit meer weggegaan. Het zegt veel over de band die we met elkaar hebben opgebouwd en de prettige werkomgeving die we met trots koesteren.

WAT WE KUNNEN

ONZE SPECIALISATIES

Met een schat aan ervaring van twintig jaar zijn we dé betonspecialisten die klanten compleet ontzorgen. Of het nu gaat om het leveren, storten, afwerken van beton of schuimbeton, wij bieden oplossingen die verder gaan dan verwacht.

Bij RvR Betonpomp Verhuur geloven we in totaalontzorging. Met twintig jaar ervaring zijn we dé specialist op het gebied van het storten van beton en hebben we alles in huis om klanten compleet te ontzorgen. Of het nu gaat om Het storten van een uitbouw of drukvloer, het vullen van palen of het afwerken van het beton, wij bieden een complete oplossing op elke gewenste locatie.

Onze aanpak kenmerkt zich door gemak, ervaring en innovatie. Met een modern wagenpark, bestaande uit kleine en grote betonpompen, -mixers en schuimbeton wagens, bieden wij oplossingen voor elke klus. Vanuit vijf strategisch gelegen vestigingen zorgen we voor een uitstekende landelijke dekking in Nederland. Wij gaan verder dan alleen beton storten. Onze intern opgeleide vertegenwoordigers komen desgewenst ter plaatse, beoordelen de situatie en adviseren de meest efficiënte manier om het beton te verpompen. Hiermee nemen wij het volledige proces uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun eigen werkzaamheden. Bij RvR Betonpomp Verhuur draait alles om de klant en de zorgeloze uitvoering van betonstortprojecten. Ontdek onze specialisaties en ervaar de professionele aanpak die wij bieden, waar dan ook en op welk moment dan ook.

Onze specialisaties omvatten onder andere:

Z

Storten op moeilijk bereikbare plaatsen: Wij blinken uit in het beton storten op moeilijke plekken waar andere bedrijven zich niet aan wagen.

Z

Kleine of grote betonwerken: Of het nu een kleine fundering betreft of een uitgebreide vloerconstructie, wij hebben de expertise om het vakkundig te realiseren.

Z

Schuimbeton: Een populair isolatiemiddel, waar ook wij ingeschakeld voor kunnen worden. Ken je de RvR Totaalvloer bijvoorbeeld al?

Benieuwd naar onze werkzaamheden?

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor uw klus. Voor elke klus hebben wij een passende betonpomp of -mixer, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen het verhuren van betonpompen. Wij zijn ook in te huren voor diverse soorten werkzaamheden, zoals het storten van muren, funderingen of vloeren. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen! Waar kunnen we u mee helpen?

LOCATIES

TOT WAAR REIKT ONS WERKGEBIED?

Bij RvR Betonpomp Verhuur hebben we onze wortels diep verankerd in Nederland en zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming met een uitgestrekt werkgebied. Met vijf strategisch gelegen vestigingen hebben we een sterke landelijke dekking gerealiseerd, waardoor we op efficiënte wijze door heel Nederland kunnen opereren.

ONZE VESTIGINGEN IN NEDERLAND

In Montfoort staat onze hoofdvestiging; het is het kloppende hart van ons bedrijf. Vanuit deze centrale locatie coördineren we onze bouwprojecten en zorgen we voor een soepele samenwerking tussen al onze vestigingen. Onze overige vestigingen in Lunteren, Roelofarendsveen, Krimpen aan den IJssel en ‘s-Hertogenbosch zijn zorgvuldig gekozen om een optimale spreiding te garanderen. Daarnaast steken we ook af en toe de grens over, waarbij we met dezelfde toewijding en expertise werken in België en Duitsland.

Uitbreiding naar Hongarije: RvR Kis Betonpumpa

Onze reis heeft zich niet alleen beperkt tot Nederland; inmiddels hebben we ook onze vleugels uitgeslagen en zijn we werkzaam in Hongarije. Daar zijn we gestart onder de naam RvR Kis Betonpumpa, wat staat voor RvR Kleine Betonpomp. In Hongarije is het concept van een kleine betonpomp nog relatief onbekend. We hopen een verschil te maken Door het efficiënt, snel en nauwkeurig storten van beton te introduceren. Onze missie is om de Hongaarse bouwsector te ondersteunen en te laten zien hoe onze kleine betonpompen bijdragen aan verbeterde bouwprocessen.

RvR Betonpomp verhuur Werkzaamheden Zakelijk Hoogbouw Beton storten op hoogte Valley
RvR Betonpomp verhuur Werkzaamheden Zakelijk Hoogbouw Beton storten op hoogte
RvR Betonpomp verhuur Werkzaamheden Zakelijk Hoogbouw Beton storten op hoogte

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!