RvR Betonpomp Verhuur

René van Rijs had jarenlange ervaring als kraanmachinist in de bouw, en verbaasde zich over het feit dat er beton werd gestort met kruiwagen óf met een grote betonpomp. Er was destijds geen tussenoplossing. Na veel gericht onderzoek kwam hij erachter dat er kleinere betonpompen werden gebruikt in het buitenland. Hierop besloot hij er één te importeren vanuit Duitsland. Hiermee was hij de eerste in Nederland die gebruik maakte van een kleine (aanhanger)betonpomp.

Bijna 15 jaar verder zijn wij dé specialist op het gebied van beton storten en hebben wij zowel kleine als grote betonpompen beschikbaar. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming met drie centraal gelegen vestigingen, hierdoor hebben wij een goede landelijke dekking in Nederland. Daarnaast blijven wij ons ontwikkelen en zijn wij altijd op zoek naar nieuwe technieken, om zo onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uitgerust met al het benodigde materieel en intern opgeleide specialisten wordt elke betonstort vakkundig uitgevoerd. Onze betonstortspecialisten helpen u graag bij een klus. Indien gewenst komen zij op de locatie de situatie bekijken, zo adviseren zij u over de beste manier om het beton te verpompen.

Wij hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur omdat dit één van de meest belangrijke factoren is van onze onderneming. Er heerst een goede sfeer binnen het team wat wij ook graag uitdragen naar onze klanten toe. Meer weten over onze onderneming? Volg ons op: Facebook, Instagram, Youtube & LinkedIn.

Voordelen van RvR Betonpomp Verhuur

  • Jarenlang ervaring in beton storten
  • Voor zowel zakelijk als particulier
  • Flexibele planning
  • Modern machinepark
  • Tijd- en kostenbesparend werken
  • Minder arbeidsintensief werken
  • Nauwkeurig en snel beton storten
  • Aandacht voor kwaliteit en service

Ons materieel

Elke betonstort verdient zijn eigen specifieke aandacht. Wij gebruiken het beste materiaal en investeren continu in de nieuwste en milieuvriendelijkste technieken. We beschikken dan ook over een groot machinepark met de modernste betonpompen zoals meerdere kleine (compacte) betonpompen, middelgrote betonpompen en een 35 meter betonpomp. Ook hebben wij kleine- en grotere betonmixers die aan alle moderne eisen voldoen. Met ons materieel kunnen we altijd de beste oplossing bieden voor het storten van beton.

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?


Wilt u meer informatie?

Neem contact op