NIEUWS

mei 17, 2024

Update vestiging Hongarije

Zoals velen van jullie weten, hebben we een jaar geleden een vestiging geopend in Hongarije. Een spannende stap, want in Hongarije kennen ze geen kleine betonpomp. Ze hanteren andere methoden om beton te storten, en het is aan ons om hen te overtuigen dat het gemakkelijker kan.
Bus en pomp Hongarije

Het initiatief voor deze uitbreiding ligt bij een van onze medewerkers die naar Hongarije is verhuisd. Met zijn netwerk en enthousiasme bracht hij het idee naar voren om daar een vestiging te starten, met als doel Hongaren te helpen bij efficiënt, snel en nauwkeurig beton storten. We zijn dan ook met trots gestart onder de naam: RvR Kis Betonpumpa, wat staat voor RvR Kleine Betonpomp.

Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het proces niet zo vlot is verlopen als we hadden gehoopt. Waar het in Nederland heel eenvoudig is om een bedrijf op te zetten, zien we dat dit in Hongarije een heel ander verhaal is. Naast verschillende wetten en regelgevingen, vergt het ook veel geduld om het papierwerk rond te krijgen. Waar we hier in Nederland sociale media en een website gebruiken om met een paar klikken op de muis bekendheid te creëren, merken we dat Hongaren de voorkeur geven aan persoonlijk contact en het sturen van brieven.

Je zou kunnen stellen dat dit land op verschillende vlakken een beetje achterloopt in de tijd in vergelijking met Nederland. Hier kunnen wij natuurlijk niet direct verandering in brengen. Wat wij wel gemakkelijker kunnen maken voor de Hongaren is beton storten, dus ondanks de obstakels blijven we vastberaden. We staan volledig achter onze dienst en hebben al enkele testklussen succesvol uitgevoerd in Hongarije. Langzaam maar zeker bouwen we een reputatie op in de regio, waar ook de Hongaarse betoncentrales oren naar hebben.

Vorige week werd ons geduld beloond: het langverwachte papierwerk is eindelijk rond en we kunnen beginnen met factureren! Dit betekent dat we de Hongaarse bevolking eindelijk kunnen laten kennismaken met het gemak van de kleine betonpomp.

Wordt vervolgd

ONDERWERP: HONGARIJE | NIEUWS

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem direct contact met één van onze vakmensen op voor advies!

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!