NIEUWS

mrt 13, 2024

Kleine klusjes, grote klusjes; welke pomp moet ik kiezen?

Ben je benieuwd wat voor pomp je nodig hebt voor jouw klus? Begrijpelijk! Op onze website kun je bij materieel bekijken welke opties er zijn. Daarnaast kun je zelfs een test doen om erachter te komen welke betonpomp het beste past bij jouw klus. Wij kunnen natuurlijk ook altijd advies geven over een geschikte pomp, maar als je wil weten met welke factoren wij rekening houden dan ben je bij deze blog op het juiste adres! Lees hieronder meer.
RvR Wagenpark materieel

De overweging die je maakt om te kiezen voor een kleine of grote betonpomp, ook wel een giekpomp genoemd, heeft met verschillende aspecten te maken. Ten eerste is het van belang om te achterhalen om hoeveel kuub beton het precies gaat. Een grote betonpomp kan namelijk een stuk sneller beton storten dan een kleine betonpomp. Echter heeft een grote betonpomp wel de ruimte nodig om zijn mast (giek) uit te klappen om bij de stortlocatie te komen en dit is niet altijd mogelijk. Daarnaast is een grote betonpomp een stuk zwaarder en is daarom moeilijker inzetbaar op plekken waar zwaar werkmaterieel niet is toegestaan, denk bijvoorbeeld aan drukke binnensteden. Met deze zaken dienen we van te voren rekening te houden, voordat we bepalen welke betonpomp we sturen. Gelukkig hebben we bij RvR Betonpomp Verhuur voor elke klus een passende betonpomp en een passend advies! Je kan daarom altijd bij ons terecht, ook als je nog niet precies weet wat je nodig hebt om jouw klus succesvol af te ronden.

ONDERWERP: UITLEG

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem direct contact met één van onze vakmensen op voor advies!

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!