NIEUWS

feb 28, 2024

De kracht van verhalen bij RvR Betonpomp Verhuur

Gisteren zijn we met een aantal kantoormedewerkers terug de schoolbanken ingedoken voor een inspirerende workshop over storytelling. Elk bedrijf heeft immers een verhaal te vertellen en ook wij bij RvR hebben zo onze eigen avonturen beleefd.
Storytellingworkshop

Bijna 20 jaar geleden waagde RenΓ© van Rijs de stap om voor zichzelf te beginnen met een dienst die destijds niet bestond in Nederland: beton storten met een kleine betonpomp. Het waren spannende en uitdagende tijden, maar wat zijn we gegroeid! Tijdens de workshop hebben we geleerd over de kracht van verhalen vertellen. Verhalen zijn de sleutel om te laten zien wie we zijn als bedrijf, waar onze krachten liggen en waarom samenwerken met ons de juiste keuze is.

Je kunt wel claimen dat je altijd met de klant meedenkt en bekend staat om een goede service, maar waar blijkt dat uit? Juist, uit verhalen! Denk aan het storten bovenop op de pijlers van de Botlekbrug op 65 meter hoogte. Dit zijn verhalen die indruk maken en geven meteen een kijkje in de identiteit van RvR Betonpomp Verhuur.

Wij staan klaar om elke klant te helpen, of dat is door beton te storten in de achtertuin of op de 15e verdieping: wij willen een klant compleet ontzorgen.

ONDERWERP: OVER ONS
TAGS:

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem direct contact met één van onze vakmensen op voor advies!

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!