NIEUWS

feb 28, 2024

5 redenen om te kiezen voor een kleine betonpomp!

RvR Betonpomp Verhuur was de eerste in Nederland met een kleine betonpomp. Met onze jarenlange ervaring kunnen we veel vertellen over de voordelen van een kleine betonpomp bij verschillende projecten.
RvR Betonpomp verhuur Werkzaamheden Particulier Kleine betonpomp Woonwijk
  1. Nauwkeurigheid: Met een kleine betonpomp kun je beton nauwkeurig storten op moeilijk bereikbare locaties. Denk bijvoorbeeld aan beton storten tussen kanaalplaten (naden vullen), voorheen gebeurde dit met een kubel of kruiwagen, met grote hopen beton op een plek tot gevolg. De kleine betonpomp is in dit soort gevallen echt een uitkomst.
  2. Snel: Bespaar tijd en moeite door het snel en efficiënt storten van beton met een kleine betonpomp.
  3. Kostenbesparing: Verminder de wachtkosten van de betonmixer door het werk snel uit te voeren met onze kleine betonpomp.
  4. Gemakkelijk : Eén kuub beton weegt al snel 2400 kilogram. Dit houdt in dat je voor één kuub beton al zo’n 20 keer heen en weer moet lopen met een kruiwagen. Dit is een enorme fysieke belasting. Schakel een kleine betonpomp in en laat het werk over aan een van onze betonpompmachinisten.
  5. Professionele ondersteuning: Wij sturen altijd een van onze ervaren vakmensen mee. Zij bieden deskundige begeleiding en ondersteuning.
TAGS:

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem direct contact met één van onze vakmensen op voor advies!

blogs en projecten

Ontdek meer tips, tricks en andere betonfeitjes!

offerte algemeen

Van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw volgende project!

offerte schuimbeton

Schuimbeton nodig voor je volgende project? Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan!