Ik probeer het als schoolfotograaf net even anders te doen; geen standaardfoto’s met altijd dezelfde achtergrond. Nee elk jaar iets anders. Ik neem tijd voor elke leerling die zich heel even een modelletje mag voelen. Schoolfotografie moet leuk zijn.

Ik maak van elke leerling minimaal 5 verschillende foto’s, een kleine minireportage dus. Dit vinden de kinderen altijd erg leuk en helemaal als ze op mijn laptop mee kunnen kijken wat ik doe. En u als ouder heeft daarna de keuze uit verschillende foto’s waarop u uw kind(eren) ziet zoals ze zijn. Ongedwongen, soms met een gek ‘bekkie’ op de foto, maar dat is juist hoe u uw kind herkent.

Voor een school neem ik zoveel mogelijk werk uit handen, ik neem vooraf een planning en maak ik in de school een studio.

Nadat alle leerlingen op de foto zijn gekomen zorg ik ook voor de hele afhandeling. Ouders krijgen binnen 2 weken nadat ik op school geweest ben een inlog kaartje met daarop alle gegevens om de foto’s te bekijken en te bestellen via mijn site.

Scholen krijgen van elke leerling een digitaal bestandje voor het leerlingsysteem, zo heeft de school weer een mooie foto voor het nieuwe schooljaar.

Ik wil heel graag ouders, kinderen en scholen blij maken met mooie en spontane foto’s, daar ga ik voor! Ik vind het altijd een feest om dat te mogen doen.

Tot ziens bij u op school?

PRIVACY Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan.
Een verplichting voor iedereen om verantwoord om te gaan met persoonsgegevens én om aan te geven hoe dit in praktijk wordt gebracht.